Seuravaatteet

Seuravaatteet painatuksella - Team Place

Seuravaatteet painatuksella
kaiken kokoisille urheiluseuroille ympäri Suomen


Monipuoliset seuravaatteet tilaat helposti Team Placelta kaikkialle Suomeen toimitettuna. Saat meiltä tyylikkäät ja laadukkaat seuravaatteet koko seuran urheilijoille – kaiken ikäisille, kaiken tasoisille, kaiken kokoisille. Seuravaatemallisto voi koostua täysin seuran toiveiden mukaan niin treenivaatteista kuin vapaa-ajanvaatteistakin.

Tilaa kertatilauksena tai tutustu Team Placen kätevään seuraverkkokauppaan! Valmistamme ja toimitamme seuravaatteita kaiken kokoisille seuroille ja joukkueille, oli kyseessä sitten 16 henkilön joukkue tai seura, joka koostuu sadoista eri urheilijoista.

Seuravaatteet - Team Place

Team Place tekee seurasi näköiset vaatteet ensiluokkaisista materiaaleista

Team Place on valmistanut vaatteita jo vuodesta 1984 alkaen. Suosituksi kustomoitujen urheiluvaatteiden valmistajaksi kasvanut yrityksemme on erikoistunut tekemään seuravaatteita erityisesti voimistelu-, luistelu-, tanssi- ja cheerleadingseuroille. Kaikki seuravaatteemme valmistetaan aina huolellisesti valikoiduista materiaaleista. Vaatteemme on tarkoitettu kestämään ahkeraa käyttöä ja pesua päivittäisessä treeniarjessa. Korkealaatuiset materiaalit takaavat seuravaatteiden pitkän käyttöiän ja mahdollistavat myös vaatteiden myynnin eteenpäin seuran sisällä.

Miten varmistamme seuravaatteiden korkean laadun?

Ostamme kankaat aina suoraan tehtaalta ilman väliportaita ja toimimme ainoastaan eurooppalaisten tehtaiden kanssa. Käyttämämme kankaat valmistetaan Suomessa, Ranskassa, Italiassa, Portugalissa ja Espanjassa. Vaatteiden painatukset tehdään omissa tiloissamme Helsingin Konalassa.

Monipuolinen mallisto seuran kaikille urheilijoille ja joukkueille


Seuravaatteiden valikoima on äärimmäisen monipuolinen: sopivan kokonaisuuden löytää niin jäähallissa kuin voimistelusalissa harjoittelevatkin. Seuravaatteissamme on aina ajateltu kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja ekologisuutta – upeaa ja ajatonta ulkonäköä unohtamatta! Vaatemallistomme perusajatus on se, että urheilijat ja joukkueet voivat täydentää aiemmin hankittuja tuotteitaan edellisten jäätyä pieniksi tai uusien urheilijoiden aloittaessa. Laaja kokovalikoima mahdollistaa seuratasolla yhtenäisen malliston ja näin seuran kaikilla jäsenillä lapsista aikuisiin on aina saman näköiset seuravaatteet käytössään. Tuotevalikoima kattaa harjoitusvaatteet, edustusvaatteet, vapaa-ajanvaatteet, ulkoiluvaatteet ja fanituotteet.

Seuravaatteet painatuksella - Team Place

Seuravaatteiden painatus

Halusitte seuravaatteisiin sitten logon, nimen tai mitä tahansa muuta, saatte Team Placelta laadukkaan ja kestävän painatuksen. Painamme seuravaatteet aina omissa tiloissamme Helsingissä: näin taataan huolellinen lopputulos. Kaikkiin seuravaatteisiin voidaan tehdä useita painatuksia esimerkiksi treenitakin selkään, paidan hihaan tai rintaan, tai vaikkapa legginsien lahkeisiin. Yksi suosituimmista yhdistelmistämme onkin urheilijan oma nimi esimerkiksi paidan rintaan ja seuran logo tai nimi selkään. Urheilija saa tyylikkään, juuri hänelle tehdyn treenivaatteen! Painatus onnistuu myös laukkuihin, takkeihin, fanituotteisiin ja muihin varusteisiin.

Pitkä kokemus urheiluvaatteiden valmistuksesta sekä jatkuva kehitystyö takaavat vaatteiden upean muotoilun ja käyttömukavuuden

Subtitle

Team Placen seuravaatteet ovat näyttäviä ja mukavia – juuri sellaisia, joita jokainen urheilija haluaa niin arjessa kuin tärkeässä kilpailutilanteessakin käyttää. Tästä sloganimmekin on saanut ideansa: ”Tyyliä tähtihetkiin.”

Team Placen seuravaatteet ovat huolellisesti suunniteltuja, urheilijoiden satoja kertoja testaamia ja tyylikkäillä yksityiskohdilla viimeisteltyjä. Luistelijat saavat jäähalliin pitkähihaisen, jonka korkea vetoketjukaulus lämmittää kylmässä, ja voimistelijat treenisaleille paidan, jossa viihtyy sisätiloissa treenatessa. Kaikkia seuravaatteita yhdistää se, että niissä on yksinkertaisesti äärimmäisen mukava liikkua lajista tai ympäristöstä riippumatta. Seuravaatteemme on kaukana suppeasta T-paidat ja fleecet -valikoimasta, joka usein suuria määriä valmistavasta vaateyrityksestä tulee mieleen.

Seuravaatteet - verkkokauppa seuralle - Team Place

Team Placen ainutlaatuinen verkkokauppa seuroille

Ainut oikea tapa tilata seuravaatteita? Luomalla seuralle ikioma verkkokauppa, josta urheilijat voivat tilata seuravaatteita sekä muita tuotteita ja varusteita aina, kun haluaa. Seuran oma verkkokauppa jättää tilauslistat, kokojen keräämiset ja suuret kertatilaukset historiaan. Tutustu Team Placen seuraverkkokauppoihin: alusta on seuralle täysin maksuton, eikä minitilausmäärää tai vaatimuksia malliston laajuudelle ole!