Mallisto

Mallisto koko
seuran tarpeisiin

Team Placen tuotteet suunnitellaan urheilevia lapsia ja nuoria ajatellen. Tuotteiden suunnittelussa ja materiaalien valinnassa otetaan huomioon vaatteiden jokapäiväinen käyttö ja toistuva pesu. 

Katalogi

Lataa katalogi ja näe koko mallisto helposti

Topit

Katso tuotteet

Paidat

Katso tuotteet

Treenitakit

Katso tuotteet

Colleget
ja hupparit

Katso tuotteet


Leggingsit

Katso tuotteet

Housut

Katso tuotteet

Laukut

Katso tuotteet

Juomapullot

Katso tuotteet


takit

Katso tuotteet

Pipot
ja pannat

Katso tuotteet

oheis-tuotteet

Katso tuotteet

Miehet

Katso tuotteet

URHEILUSEUROILLE SUUNNITELTU MALLISTO

Team Place on 1984 perustettu Helsingissä toimiva suomalainen perheyritys. Valmistamme urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita erityisesti urheiluseuroille sekä tarjoamme seuroille mahdollisuuden omaan räätälöityyn verkkokauppaan, josta seuran jäsenet pääsevät kätevästi suoraan ostamaan vaatteensa helposti ja nopeasti. Mallisto on monipuolinen ja tuotevalikoima on rakennettu erityisesti ajatellen taitoluistelijoiden, voimistelijoiden ja cheerleadereiden tarpeita. Vaatemalliston perusajatus on se, että urheilijat ja joukkueet voivat täydentää aiemmin hankittuja tuotteitaan edellisten jäätyä pieniksi tai uusien urheilijoiden aloittaessa. Laaja kokovalikoima mahdollistaa seuratasolla yhtenäisen malliston ja näin seuran kaikilla jäsenillä lapsista aikuisiin on aina saman näköiset tuotteet käytössään. Tuotevalikoima kattaa harjoitusvaatteet, edustusvaatteet, vapaa-ajanvaatteet, ulkoiluvaatteet ja fanituotteet.

HUOLELLISESTI VALIKOIDUT MATERIAALIT

Team Placen tuotteet suunnitellaan urheilevia lapsia ja nuoria ajatellen. Tuotteiden suunnittelussa ja materiaalien valinnassa otetaan huomioon vaatteiden jokapäiväinen käyttö ja toistuva pesu. Korkealaatuiset materiaalit takaavat pitkä käyttöiän ja mahdollistavat myös vaatteiden myynnin eteenpäin. Kierrättäminen on suositeltavaa. Varmistaaksemme tuotteiden korkean laadun ja turvallisen valmistusprosessin ostamme kankaat aina suoraan tehtaalta ilman väliportaita. Toimimme ainoastaan Eurooppalaisten tehtaiden kanssa, käyttämämme kankaat valmistetaan Suomessa, Ranskassa, Italiassa, Portugalissa ja Espanjassa.