Muodostelmaluistelu ja taitoluistelu

Muodostelmaluistelu ja taitoluistelu

Team Unique luottaa Team Placeen


Muodostelmaluistelujoukkue Team Unique on luottanut Team Placen vaatteisiin jo vuosikymmenten ajan. Team Placen mallisto on kehittynyt jatkuvasti vastaamaan luistelijoiden tarpeita, vaikka Team Uniquessa tuttua on vaatteiden kierrättäminen uusille luistelijoille vuodesta toiseen. Team Placen tuotteiden laadusta kertoo, että eräs musta STREAM toppi kiersi aikoinaan loistavassa kunnossa useamman luistelijan päivittäisessä käytössä vuodesta 2009 vuoteen 2022.

Katso Team Uniquen suosikit alta!

Team Place - seuravaatteet - Team Unique

FROST liivi

”Saimme upouudet Frost -liivit käyttöömme kaudella 2020-2021. Tämä tuote on aivan ehdoton suosikkimme Team Placelta. Frost -liivin vinosti tikattu toppakangas on paitsi ryhdikäs ja tyylikäs, myös äärimmäisen mukava päällä. Kyljissä oleva joustava kangas mahdollistaa sen, että liivi on napakka, mutta antaa myöten isoissa liikkeissä. Frost -liivi lämmittää, mutta on päällä huomaamaton – mikä on tärkeää, kun tehdään esimerkiksi nostoja ja luistellaan jäällä otteessa.”

Team Place - seuravaatteet - Team Unique

SYNCHRO treenitakki

”Myös tämä fleece on Team Placen uudempaa mallistoa, ja se on ollut käytössämme vasta kaudesta 2021-2022 alkaen. Meille muodostelmaluistelijoille on todella tärkeää, että jäällä pidettävä treenitakki on joustava ja hengittävä. Jäähallin puolella haluaa pysyä lämpimänä, mutta koska kyseessä on esteettinen ja taiteellinen laji, on kiva, että treenitakki ei tunnu päällä jäykältä ja liian paksulta.”

Team Place - seuravaatteet - Team Unique

BLOOM half zip pitkähihainen

”Team Placen korkeakauluksinen pitkähihainen, tai omanimipitkis niin kuin me kutsumme, on ollut luottotuotteemme jo mallin julkaisusta vuodesta 2016. Ohut ja napakka pitkähihainen on loistava jäällä. Kun alkulämmittelyt on tehty ja aloitetaan ohjelmien kovatempoinen treenaaminen, on ihanaa, että päällä on täydellisen ohut pitkähihainen, jonka korkea kaulus pitää sopivan lämpimänä. Omanimipitkis -nimitys tulee siitä, että meillä on alusta asti ollut tässä pitkähihaisessa painatuksena joukkueen logo selässä ja luistelijoiden omat nimet paidan etupuolella.”