Voimistelu

Voimistelu

OVO Team luottaa Team Placeen


Olarin Voimistelijoiden urheilijat ovat pukeutuneet Team Placen harjoitus- ja edustusvaatteisiin vuodesta 2016 alkaen. Päävalmentaja Anneli Laine-Näätäsen mukaan yhteistyöhön innoitti kotimaisuus ja laatu sekä se, että seura on päässyt tiiviisti vaikuttamaan oman mallistonsa sisältöön ja vaatteiden ulkonäköön. Olarin Voimistelijat tilaavat usein värikkäitä treenitoppeja ja seuran omasta verkkokaupasta löytyy myös vapaa-ajan vaatteita, kuten nuorten urheilijoiden suuressa suosiossa olevia huppareita.
 
OVOn edustusjoukkue OVO Team on niittänyt menestystä niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä kilpa-areenoillakin. Joukkue on muun muassa seitsenkertainen joukkuevoimistelun maailmanmestari.

Katso OVO Teamin suosikit alta!
 

Team Place - seuravaatteet - OVO Team

SLEEK V pitkähihainen

”Käytämme mustaa V-pitkistä lajitreenissä kilpailuohjelmaa harjoitellessamme, jotta kaikilla voimistelijoilla on yhtenevät linjat. Mustat pitkähihaiset näkyvät hyvin salin vaaleaa taustaa vasten, jolloin valmentajamme Annelin on helppo katsoa ja korjata ohjelmaa.”

SPRINT leggings 3/4

”Nämä caprit ovat meillä lähes aina jalassa voimistelusalilla! Kuten paidatkin, myös housut ovat laadukasta materiaalia ja ne sopivat hyvin yhteen muiden Team Placen vaatteiden kanssa. Treenaaminen on mukavaa, kun päällä on vaatteet, jotka tuntuvat ja näyttävät päällä hyvältä.”

Team Place - seuravaatteet - OVO Team
Team Place - seuravaatteet - OVO Team

STREAM toppi

”Team Placen topit ovat todella mukavia ja ihanaa, hengittävää kangasta. Tykkäämme käyttää värejä, ja meillä onkin useita erivärisiä STREAM toppeja. Toppeja käytetään lämmittelyssä ja ne päällä on hyvä katsoa omaa käsien kannattelua ja lihastyötä peilin kautta.”