Meistä

Team Place

Urheiluseuroille suunniteltu mallisto


Team Place on vuonna 1984 perustettu Helsingissä toimiva suomalainen perheyritys. Valmistamme urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita erityisesti urheiluseuroille sekä tarjoamme seuroille mahdollisuuden omaan räätälöityyn verkkokauppaan, josta seuran jäsenet pääsevät kätevästi ostamaan vaatteensa helposti ja nopeasti ilman yhteistilauksia.

Mallistomme on suunniteltu erityisesti luisteluun, voimisteluun ja cheerleadingiin

Team Placen mallisto on monipuolinen ja tuotevalikoima on rakennettu erityisesti ajatellen taitoluistelijoiden, voimistelijoiden ja cheerleadereiden tarpeita. Vaatemallistomme perusajatus on se, että urheilijat ja joukkueet voivat täydentää aiemmin hankittuja tuotteitaan edellisten jäätyä pieniksi tai uusien urheilijoiden aloittaessa seurassa. Laaja kokovalikoima mahdollistaa seuratasolla yhtenäisen malliston ja näin seuran kaikilla jäsenillä lapsista aikuisiin on aina saman näköiset tuotteet käytössään. Tuotevalikoima kattaa harjoitusvaatteet, edustusvaatteet, vapaa-ajanvaatteet, ulkoiluvaatteet ja fanituotteet.

Seuravaatteet painatuksella - Team Place - Team Unique

Oman lajinsa maailman kärkijoukkueisiin lukeutuva Team Unique on luottanut Team Placeen jo vuosia.

Seuravaatteet painatuksella - Team Place - OVO Team

Oman lajinsa maailman kärkijoukkueisiin lukeutuva OVO Team on luottanut Team Placeen jo vuosia.

Tyyliä tähtihetkiin.


Team Placen valikoimasta löydät paljon erilaisia vapaa-ajan vaatteita ja urheiluvaatteita, joita haluat käyttää arjessa päivittäin. Vastauusittu vapaa-ajan mallistomme kattaa esimerkiksi tyylikkäitä collegeita sekä huppareita, joita jokainen voi tilata sellaisenaan ilman logoa tai sitoutumista urheiluseurojen tilauksiin. Monipuolisesta urheiluvaatteidemme valikoimasta löytyy puolestaan paljon erilaisia treenitoppeja, pitkähihaisia ja housuja. Tilaa vaatteet kuntosalille, lenkille, tanssisalille – tai ihan vain oleskeluvaatteiksi.

Team Place - Meistä

Huolellisesti valikoidut materiaalit

Team Placen vaatteet suunnitellaan urheilevia lapsia ja nuoria ajatellen. Tuotteiden suunnittelussa ja materiaalien valinnassa otetaan huomioon vaatteiden jokapäiväinen käyttö ja toistuva pesu. Korkealaatuiset materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja mahdollistavat myös vaatteiden myynnin eteenpäin: Team Placen vaatteet kierrätät hyvillä mielin eteenpäin, sillä ne pysyvät loistavassa kunnossa! Varmistaaksemme tuotteiden korkean laadun ja turvallisen valmistusprosessin ostamme kankaat aina suoraan tehtaalta ilman väliportaita. Toimimme ainoastaan Eurooppalaisten tehtaiden kanssa, käyttämämme kankaat valmistetaan Suomessa, Ranskassa, Italiassa, Portugalissa ja Espanjassa.

Tilaa yksittäiset tuotteet verkkokaupasta tai vieraile myymälässämme!